Van Sommeren BV Tel: 0487-515044 / 513376
Tesstraat 33 35 Fax: 0487-517547
6657 CM Boven-Leeuwen Mob: 06 53255100

Historisch overzicht

Vanuit een huiskamer en een tot kantoor omgebouwde slaapkamer startte Mary van Sommeren in 1990 Uitzendbureau Mary van Sommeren in Druten.

In het begin werden vooral agrarische werkzaamheden verricht, maar al snel heeft Mary van Sommeren zich gericht op sloop-, grond-, en rioolwerken.

Al vanaf het begin onderscheidde Uitzendbureau Mary van Sommeren zich met andere uitzendbureaus. Niet alleen door het soort werk, maar ook door het ter beschikking stellen van gereedschap, materiaal en bedrijfsauto's.

In 1994 werd een Uitzendbureau in het centrum van Tiel geopend om zo nog meer personeel te werven, voor de grote vraag om arbeidskrachten.

Door de steeds toenemende vraag om arbeidskrachten met gereedschap, materiaal èn een bedrijfsauto en door een uitbreiding van de werkzaamheden (aannemen van projecten), was er een dringende behoefte aan een opslagplaats centraal gelegen tussen Tiel en Druten.

Vanaf halverwege 1996 tot begin 1998 deed een pand in Beneden-Leeuwen dienst als werkplaats. Deze werd begin 1998 verruild voor een pand in Boven-Leeuwen. Het pand en het bijbehorende terrein aan de Tesstraat in Boven-Leeuwen werden verbouwd, gerenoveerd en grondig schoongemaakt, zodat op termijn, gecentraliseerd zou kunnen worden.

Halverwege 1999 was de kantoorruimte in Boven-Leeuwen ook gerealiseerd. Hierdoor zijn de kantoren in Druten en Tiel gesloten.

Vanaf die tijd wordt alles vanuit één centraal punt geregeld. Ook is er hierdoor overzicht op het gereedschap, materiaal en handelswaar. Personeel hoeft niet meer op verschillende locaties te zijn en klanten kunnen dagelijks (zonder afspraak) terecht.

Doordat deze locatie voldoende ruimte biedt, was omvang en uitbreiding van de werkzaamheden ook mogelijk.

Van Sommeren BV verhuurt personeel, machines, gereedschappen, containers etc. en neemt projecten aan, Ook handel in verschillende materialen en metalen wordt gedaan.

Voor uiteenlopende werkzaamheden in renovatie, sloop, grond of groen, is het bij Van Sommeren BV te doen.

Van Sommeren BV, altijd actief !

Copyright © Van Sommeren BV 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online